Stichting Vrienden Hospice de Reggestroom

Fundraising voor Hospice de Reggestroom Rijssen-Holten

Onze stichting bestaat sinds 2008 en heeft als doel inkomsten te verzamelen voor Hospice de Reggestroom in Rijssen. Via vele acties en vele donateurs is Hospice de Reggestroom tot standgekomen en geopend in 2011. Hoewel er veel werk gedaan wordt door vrijwilligers is er voortdurend geld nodig voor de exploitatie van het Hospice. Ons doel is nu tekorten in de exploitatie aan te vullen en ook te voorzien in onverwachte kosten. Het bestuur van het Hospice kan ten alle tijde een beroep op onze stichting doen. Om dat mogelijk te maken steunen veel donateurs ons. Ook u kunt donateur worden. Zie formulier op onze site of meld u via contact  me onze secretaresse.

Elke bijdrage is welkom om zo samen onze naaste te steunen tot het laatste. Ongeacht geloof, kerkelijke richting, enz. Wij willen dankzij de steun van velen deze zorg blijvend mogelijk houden in onze stad. Wilt u ons eenmalig steunen? Dat kan via onderstaande button (Doneer nu).

Hartelijk dank voor u steun.

Wim Groenewegen,

Voorzitter stichting Vrienden